Importanta lenjeriilor de pat pentru un somn bun

La fel ca pernele, lenjeriile de pat sunt trecute cu vederea in special atunci cand se analizeaza factorii care contribuie la un somn linistit. Lenjeriile de pat sunt insa foarte importante, ele sunt „jacheta” noastra de noapte, oferind caldura, intimitate si confort.
Calitatea unei lenjerii de pat este data de numarul firelor de material din componenta acestora; cu cat acestea sunt mai multe, cu atat lenjeria de pat este mai moale, si implicit mai confortabila. Lenjeriile de pat, de asemenea, vin intr-o varietate de tesaturi.

Lenjerii de pat din bumbac
Exista mai multe tipuri diferite de bumbac, variind in functie de calitate. Cel mai bun tip de bumbac este cel egiptean, produs in Egipt, cultivat pe valea raului Nil.
Lenjeriile din bumbac egiptean sunt un lux pe care toata lumea ar trebui sa il experimenteze, daca este posibil. Acestea sunt matasoase, moi, respirabile si durabile, ceea ce le fac ideale pentru un somn ceresc.

Lenjerii de pat din flanel
Pe timpul verii, nu se compara nimic cu un somn linistit in lenjeriile de pat din flanel moale, pufos si luxos. Cele mai multe lenjerii de pat din flanel de inalta calitate sunt fabricate dintr-un amestec de lana si bumbac.

Lenjerii de pat din satin
Sunt unii oameni care iubesc atingerea matasoasa a materialului de satin. Acestea sunt ideale in zilele calduroase de vara si sunt intotdeauna reci si frumoase.
De asemenea, pielea respira foarte bine prin ele si sunt foarte usoare, astfel incat nici nu simti ca ai dormi cu ceva pe tine.

Aceasta a fost o scurta trecere in revista a principalelor tipuri de lenjerii de pat. O lenjerie de pat se alege bineinteles, in functie de preferintele personale, dar amintiti-va ca jumatate din viata o petreceti in pat, asa ca asigurati-va ca acesta este confortabil!

Market One va pune la dispozitie lenjerii de pat pentru dormitoare, hoteluri, pensiuni, impreuna cu seturi dormit, perne si alte accesorii.