Pasi in alegerea mobilierului de living potrivit

Este distractiv sa visezi maret atunci cand alegi mobilierul pentru living, dar va trebui, de asemenea, sa fii practic, si asta nu inseamna doar sa te incadrezi in bugetul stabilit. Arunca o privire peste sfaturile de mai jos si afla cum poti alege mobilierul potrivit pentru living.

1. Analizeaza modul in care va fi folosita camera
Daca livingul va fi utilizat ca o zona pentru divertisment ocazional, in care vei primi oaspeti, poti opta pentru un mobilier elegant si tesaturi delicate. Pe de alta parte, daca serveste ca un loc obisnuit pentru familie, vei dori sa schimbi aceste caracteristici cu cele de robust si rezistent la pete.

2. Coordoneaza stilurile
Utilizeaza caracteristicile arhitecturale majore din camera de living pentru a ghida stilul mobilierului pe care il vei achizitiona. Pe de alta parte, iti recomandam sa te orientezi spre mobilierul modern, daca ferestrele ofera o vedere a orasului.

3. Ia in considerare confortul
Alege canapeaua si scaunele avand in minte confortul. Alege mobilierul realizat din materiale de inalta calitate si vei simti luxul de fiecare data cand te relaxezi.

4. Selecteaza scaunele si canapelele
Pentru scaune si canapele alege un design care se incadreaza in stilul tau general. Cand vine vorba de tesaturi, alege in functie de nivelul de utilizare pe care il va ghida canapeaua sau scaunul. Pielea, de exemplu, se poate mentine mai bine decat  multe materiale care se uzeaza usor. Daca alegi tapiterie de stofa, iti recomandam sa investesti intr-un strat de protectie. Oaspetii pot varsa vin, iar copiii pot varsa aproape orice pe canapele ori pe scaune.

5. Coordoneaza piesele
Opteaza pentru mese care completeaza stilul intregii incaperi. Nu te limita la o singura masa de cafea; continua cu abordarea prietenoasa a fotoliilor, meselor si celorlalte obiecte si accesorii din living.